dilluns, 10 de maig del 2010

CAMINO DE SANTIAGO. 2a ETAPA: PUENTE DE LA REINA - AZOFRA




Segona etapa, patint pel temps però no, el primer dia fred i pluja i el segon calor i a l'arribada arribem cremats pel sol.

Sortida de Puente de la Reina en un primer tram planer que aviat comença a trencar-se, això si sense massa fang, i és que el primer dia va ser una passada. Avui toquen 120 quilometrills o sigui q anem per feina, passem per un primer port important Vilamayor de Monjardín, baixadeta i cap a Lorca, Iratxe amb la seva font de vi, que bo que està.








Los Arcos, Viana i Logroño, aquí intentem fer el dinar però no ens entenem amb el Josep i al final no ens trobem fins a Navarrete, a 12 quilòmetres de Logroño, ens fotem un bon bocata i cap el final d'etapa passant per Najera i a Azofra ens trobem una altra vegada amb el Josep que ens informa que el hotel al qual voliem anar a Santo Domingo és una mica massa car i decidim parar a on estem, a un albergue q té molt bona pinta, i trampa també ja que està a tope i ens foten a un cuxitril al costat de l'esglèsia a tope amb la penya que arriba després que nosaltres i que ja veurem com dormim. Hem sopat al Bar Sevilla, i olé, bueno regular, macarrons i bistec i quajada de l'Auchan, no te jode! Demà més.


Ainnxxxxx, les Espanyes!!!!

Aquí el cutxitrill on dormíem, quan vam arribar només estavem nosaltres però va començar a arribar penya darrera nostre i així va acabar l'entradeta al final de bicis...