dimarts, 8 de juny del 2010

6 DE JUNY. TRANSCATALUNYA.

Aquest passat dia 6 de juny el Ricard i jo vam participar a la Transcatalunya, una prova en la qual no haviem participat cap dels dos, però que com a preparació per la Pedals Non-stop ens anava de conya... sempre que ens anés bé, aixó si!
El dissabte vam agafar les nenes, la Paca i amb le bicis cap a la Molina falta gent. Vam parar a Guardiola a dinar i abans de les 15:30 ja estavem al lloc on es feia el repartiment de dorsals i material divers per la cursa, però no havia arribat, vam esperar fins que va arribar i despres vam anar a l'hotel Supermolina on ens allotjavem. Bastant correcte l'hotel i a les 19:30 brífing i repartiment de roadboock, ens expliquen els detalls de la cursa i sorpresa: la cursa passa per Sant Llorenç, Castellar i cap avall pel riu, collonut, com a casa!
Despres del brifing anem a sopar però joder si havia arribat tothom abans que nosaltres, no vegis com estava el menjador, total que a menjar les restes i cap a dormir. Però clar, com sempre que fem algo amb les nenes la petita li va agafar mal de panxa i va començar a bomitar, i així toooooooota la nit.
Gueeno, sense dormir gaire a les 03:30 toquen diana, preparo les quatre coses que quedaven i a esmorzar, no gaire ja que a aquestes hores no entra gaire cosa i a més la sortida és en pujada. Sortim d'esmorzat i amb el frontal posat cap a la sortida, aquest any tipo 24 hores de montjuic i clar no em puc resistir a sortir en estampida.
Comencem a pujar per carretera i passada la Molina enfilem cap a la Masella on comencem a pujar de veritat per les pistes d'esquí, no vegis quins rampots del 15, i jo amb una pinyonera de 11-32 enlloc de l'habitual 11-34. Després d'una bona estona patint arribem a Coll de Pal, aquí ja en un tram de pista asfaltada on hem fet més de 800 metres de desnivell.